meer foto's - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Hans Berghorst - WaarBenJij.nu meer foto's - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Hans Berghorst - WaarBenJij.nu

meer foto's

Door: Hans Berghorst

Blijf op de hoogte en volg Hans

24 Maart 2007 | Nigeria, Lagos

Hallo allemaal,

Vanmorgen heb ik veel emailadressen toegevoegd. Als je deze weblog niet automatisch wilt ontvangen, stuur me dan een email en ik verwijder je van de lijst.

Tevens heb ik wat foto's toegevoegd.

• 24 Maart 2007 - 12:26

1e Reactie:

Hi Hans,

We zullen je blog met veel belangstelling volgen.

gr
    Sjaak, Lida, Lorenza, Valencia & Bono

• 24 Maart 2007 - 13:48

Mitchell En Heleen:

Dag Hans,

Als ik het goed heb gelezen ben je vandaag (op weg) naar huis! en dan vanaf 1 April je officiele eerste dag!
    Antoine legt je dus goed in de watten? ach dat mag ook wel nu alles nog zo nieuw is!
    Haha, moest wel lachen om die foto waar je met die vier "donkere mannen" opstaat, ben jij nu dan echt zo wit...of hun zo zwart? even een beetje bij kleuren en je bent al een heel eind in de richting!

Goed weekend liefs H&M

• 24 Maart 2007 - 19:48

Nelly En Hans :

We zijn je weblog aan het verkennen.
    Hetlijkt ons allemaal wel spannend en inspannend met al dat engels. Voor jouw misschien geen probleem. Gisteren adrie en boris nog gesproken op mijn verjaardag. Spreken blijft natuurlijk altijd wel mogelijk maar zien wordt de komende tijd een beetje moeilijker.Je zult ook wel aan het altijd warme weer moeten wennen. Afmattend misschien.Veel succes met je werk en de voorbereidingen voor de definitieve verhuizing.
    Het ga je goed.
    Groeten van de hele familie.

• 24 Maart 2007 - 19:49

Franka:

Nee, nee, Hans, laat me aub op je lijst staan. Super zoals je je ervaringen deelt. Geweldig. Ik leef met je mee.

• 25 Maart 2007 - 15:27

Gert En Joke:

Leuk hoor! Laat ons dus vooral in je adresboek staan s.v.p.

• 27 Maart 2007 - 14:18

Mike & Ruby:

Ziet er allemaal spannend uit daar !!
    Ook leuk dat Jan de Bouvrie langs is geweest voor de inrichting !!

We blijven je volgen !!
    Succes en groetjes van ons allemaal !!

• 27 Maart 2007 - 18:59

John & Wies:

Leuk Negertje (met hoofdletter ?)die Antoine.Groot mes.Die andere 3 jongens waarbij je op de foto staat is echt stoer!Inderdaad,nog iets bijkleuren dan val je daar niet meer op.Tip:Hele grote zonnebrillen zijn daar ook erg geliefd.Huis met 2 zwembaden en 3 badkamers ziet er goed uit.We wisten al dat van minimalisme hield maar dit gaat wel heeel ver.We wensen je de komende 12 weken plezier en sterkte en zullen je weblog blijven volgen.Met groet uit Dalfsen

• 27 Maart 2007 - 20:32

Dirk, Anja En Luca:

hoi hans je eerste week zit erop, de kop is er af. ik sta deze week drie dagen roka, de eerste tweedagen worden goed, woensdag is altijd wat minder.

mazzel