Foto's Kenya
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
27 Oktober 2009 | Nigeria, Lagos
Beste Allemaal,
De foto's zijn nu echt geplaatst bij bericht "Terug in Lagos".
Groet,
Hans
De foto's zijn nu echt geplaatst bij bericht "Terug in Lagos".
Groet,
Hans
27 Oktober 2009 - 16:57
Ger:
Hallo Hans,
Met grote belangstelling volg ik oa jou verslagen op deze site.
Ik ben al geruime tijd bezig met het inlezen en plannen van een flinke reis naar W-Africa, waaronder Nigeria.
Ik zou graag betrouwbare informatie willen ontvangen/opvragen van een medelander die te plaatse bekend is.
Gezien je verblijfsduur ben je de aangewezen persoon. Bij deze wil ik je vriendelijk verzoeken om contact met mij op te nemen op onderstaand email.
levenskunstenaar1960@hotmail.com
Hier zal ik meer over mezelf en mijn plannen uiteenzetten.
Met vriendelijke groet,
Ger
30 Oktober 2009 - 14:12
Bianca:
Lieve alledrie,
Ik dacht, laat ik maar weer eens jullie weblog lezen en wat blijkt; er is veel gebeurd! Wat heerlijk dat jullie zoveel bezoek ontvangen en dat mensen positief gestemd weer teruggaan naar NL. En wat geweldig dat jullie in kenia zijn geweest (sorry beetje jaloers ;-) ) Zal een hele ervaring geweest zijn. Super ook dat Boris dit in zijn jonge leventje allemaal mee mag maken. Nou ja, jong.. alweer 9 en dat op een hele bijzondere datum. Nog gefeliciteerd Boris en zo te lezen heb je een topfeest gehad!
Hier met mij gaat t een stuk beter met m'n gezondheid gelukkig. En afgestudeerd met een 8 dat uitgebreid is gevierd op een open boot al varend door de amsterdamse grachten. Heerlijk! Hier en daar een leuk klusje n.a.v. mijn onderzoek (meegewerkt aan een film bijv) en in de tussentijd solliciteren naar een "vaste" baan. Gisteren gesolliciteerd naar weer een freelance klus. Nog 1 andere kandidaat. Ik hoor maandag of ik t mag doen. Zou leuk zijn want is voor mij een heel interessante organisatie dus zou top zijn als ik kan blijven plakken. -
20 November 2009 - 17:05
Luuk:
hoi boris, bedankt voor je kaartje. we hebben je foto's bekeken het is net de dierentuin in emmen maar dan anders.
doei luuk elting -
09 December 2009 - 21:04
Teunie:
Beste Hans en Adri,Boris
Hier eindelijk een berichtje van mij ik volg jullie wel hoor erg leuk allemaal maar ben gewoon erg druk.
Monique woont inmiddels vlakbij mij ze hebben een huis gekocht in Krimpen a/d Lek erg leuk dus ben ik 4 maanden aan het klussen geweest en nu weer bij een nichtje zij heeft ook een andere wonig met tuin ze zat eerst op een flat met een tweeling van 3 dus druk druk hihi.
Ik hoop dat het goed met jullie gaat met ons wel in ieder geval.
Danielle is nu 3,5 maand zwanger erg spannend allemaal want in maart van dit jaar heeft ze een miskraam gehad ze is erg bang en onzeker snap je?.Ze heeft pas rust als het kind geboren is.
Maar jullie krijgen van de meiden ook de groetjes en xxxxxx.
Adri Van Hartye Gefeliciteert met je verjaardag ben dit jaar op tijd toch? hihi.
Groetjes van Bas en Teunie xxxxxxxxxx
10 December 2009 - 18:31
Mijns Noordergraaf:
Adrie Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag ik ben natuurlijk weer een dag te laat ik hoop dat je een gezellige dag gehad heb . En misschien zien we elkaar wel weer bij je moeder met nieuwjaarsdag jullie fijne feestdagen .Groetjes Mijns. -
15 December 2009 - 17:26
Clementine:
Adrie namens ons ook van harte! ik stuurde zondag een e-mail hopelijk naar het goede adres en anders ligt er thuis in NL nog post ook voor Boris van september...
liefs van ons allen