Scotland in a week
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
11 Juli 2009 | Verenigd Koninkrijk, Edinburgh
Hallo Allemaal,
Nog maar 1 dag en dan zit het er al weer op, een weekje Scotland. Samen met Hans List het mooie Scotland ontdekkenn slapen in kastelen en natuurlijk wat Whisky distilleries bezoeken. Tijdens mijn training op Insead eerder dit jaar heb ik de Operations Director van Willim Grant & Sons ontmoet, de producent van o.a. Glenfiddich en Balvine. En hij heeft een paar mooie excursies voor ons geregeld. Eerst de bottelarij in Glasgow en later een bezoek van een hele dag aan de distilleries. De baas van de gidsen is een Nederlander die zo gek is van Scotland en Whisky dat hij een paar jaar geleden met z'n vrouw naar Scotland vertrokken is.een ideale gids dus voor ons. Scotland is een prachtig land, en we hebben voor Schotse begrippen mooi weer gehad, een beetje regen maar ook veel zon en niet te koud. Morgen weer terug en dan nog een weekje vakantie in Nederland voordat ik weer naar Nigeria ga.
Groeten,
Hans
Groeten,
Hans
10 September 2009 - 09:04
Luuk:
Boris van harte gefeliciteerd met je 9 de verjaardag.
Doei luuk