Vakantie - Reisverslag uit De Bult, Nederland van Hans Berghorst - WaarBenJij.nu Vakantie - Reisverslag uit De Bult, Nederland van Hans Berghorst - WaarBenJij.nu

Vakantie

Door: Hans Berghorst

Blijf op de hoogte en volg Hans

05 Augustus 2007 | Nederland, De Bult

Hallo allemaal,

Na een lange reis thuis voor vakantie in De Bult. En met fantastisch weer, dat ook nog. Vanmorgen was ik al om 4 uur klaar wakker en dus maar uit bed gegaan. Ik heb inmiddels de fotoruimte vergroot en wat foto's van de Azië trip op de site gezet.

Groeten,

Hans

• 05 Augustus 2007 - 07:02

Margreet:

'n hele fijne vakantie met z'n drieen!!! geniet ervan!
    tot volgende week zaterdag!

groetjes margreet

• 06 Augustus 2007 - 19:57

Geusje :

Hallo Hans,
    Toevallig kwam ik op je site terecht. Ik heb de volledige fotoserie bekeken en een indruk gekregen van wat je allemaal meemaakt.
    Het werk wat je doet, de reizen die je maakt en ook de armoede waar je mee wordt geconfronteerd. Heel interessant! Nu ben je in Nederland om vakantie te houden met Adrie en Boris en daarna gaan jullie met z'n drieen terug. Een hele goede en fijne vakantie gewenst, geniet er van en we zullen op de hoogte blijven door deze site. Een hartelijke groet, ook voor Adrie en Boris, van
    Jaap, Geusje, Jacolien Jan en Arjen van de Werfhorst

• 08 Augustus 2007 - 14:20

Mike & Ruby:

Hoi Hans, A3 & Boris !!

Hebben jullie het leuk gehad bij de Efteling ?
    Toch niet vast gezeten in de " Phyton " hoop ik ?!
    Dus nu zijn jullie klaar voor het echte avontuur ?!
    Hoop dat jullie samen snel je draai zullen vinden en dat ook A3 verslag gaat uitbrengen van alle belevenissen !
    Altijd leuk om jullie te kunnen volgen, en natuurlijk ook vèèl foto's toevoegen hoor !!

Liefs vanuit Hengelo

• 16 Augustus 2007 - 20:53

Johan, Clé En Kids:

Lieve Hans, Adrie en Boris

• 16 Augustus 2007 - 20:58

Johan Clé En Kids:

Lieve Hans, Adrie en Boris,
    Een heel goede reis gewenst morgen! We denken aan jullie! Het zal spannend zijn voor Adrie en Boris om alles nu in het echt te zien en mee te maken. Wij zijn nog een beetje onhandig met dit soort sites. Vanavond hebben we deze site pas ontdekt (we wisten niet dat er een zoekmudle op zat) dus we hebben heel wat bij te lezen. Als jullie volgende week een keertje tijd hebben zouden jullie de e-mail met contactgegevens van eenhalf jaar geleden nog eens willen sturen? Ons archief is te rigoreus opgeruimd.
    Nogmaals alle goeds en geniet van alles. Adrie laat je maar eens lekker verwennen in je eigen huis! En Hans gelukkig niet meer alleen daar!
    Veel liefs van ons allemaal.

• 18 Augustus 2007 - 10:31

Lida:

Hoi hans Adrie en boris
    Hoe was de reis is alles goed gegaan.
    En adrie is het een luek huis.
    Boris is je kamer mooi geworden.
    Hier is het allemaal oke.
    wij wensen jullie een fijne tijd toe.
    Ook de groetjes van de fam Kouwenhoven
    en van schaften.

doei

• 19 Augustus 2007 - 17:14

Denny:

aan boris
    is het leuk in nigeria? hoe was de reis? zag je de bomen en de huisen ook? ik hoop dat je goed bent aangekomen. heb je al vriendjes?

groeten denny

• 20 Augustus 2007 - 07:16

Kees De Mik:

Hallo familie

wij zijn weer terug van vakantie en hebben het goed gehad daar in duitsland
    ik ben wel benieuwd naar je eerste ervaringen in nigeria, ik heb van ma gehoord dat je veilig bent aangekomen nu eerst maar wennen aan het huis en de omgeving en ik hoop dat je gauw weeer een mail eruit doet zodat we in holland weten hoe het met jullie drieen gaat.

groetjes uit Nw-Lekkerland.