Olympische Spelen
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
14 Februari 2010 | Nigeria, Lagos
Beste Allemaal,
Hier dan weer eindelijk eens een bericht van ons uit Lagos.
Na een heerlijke kerstvakantie in Nederland zijn we nu alweer een een week of 6 terug in Nigeria. Met weinig nieuws te melden. Alles is inmiddels zo gewoon geworden, dat je weinig meer vermeldenswaardig vind. Sinds januari zit Boris nu in een klas met maar 4 kinderen en dat is natuurlijk niet echt leuk. Gelukkig heeft hij nog vriendjes genoeg om mee te spelen, maar je merkt toch dat veel gezinnen aan het weggaan zijn uit Nigeria en nieuwe gezinnen kiezen voor hun kinderen internationaal onderwijs. Nou ja we moeten maar zien hoe het loopt. Ik zit er nu 3 jaar en hoe lang nog weten we niet. We hebben het goed naar de zin en staan niet te trappelen om weg te gaan, maar je weet nooit wat er op je pad komt. Bij Wamco loopt het als een tierlier met goede verkopen en volop uitbreidingsplannen, dus genoeg werk aan de winkel.
Wat wel jammer is, is dat we de Olympische Spelen niet op tv kunnen volgen, er wordt niets van uitgezonden. Daarom gisteren maar via internet naar de radio geluisterd en Sven z'n eerste gouden medaille horen winnen, best wel leuk.
Zullen we wel wat vaker doen de komende weken.
Het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Amersfoort is geopend en Jannie Luisman heeft daar ook haar intrek genomen. Als jullie post willen sturen graag vanaf nu naar onderstaand adres:
FrieslandCampina
t.a.v. Jannie Luisman /Fam. Berghorst
Stationsplein 4
3818 LE Amersfoort
Groeten uit een warm Nigeria (de winterse kou gaat nu geheel aan ons voorbij),
Hans
Hier dan weer eindelijk eens een bericht van ons uit Lagos.
Zullen we wel wat vaker doen de komende weken.
FrieslandCampina
t.a.v. Jannie Luisman /Fam. Berghorst
Stationsplein 4
3818 LE Amersfoort
Groeten uit een warm Nigeria (de winterse kou gaat nu geheel aan ons voorbij),
Hans
14 Februari 2010 - 19:55
T En T Uit Epe:
Wij hebben hier sneeuw genoeg. Prachtig gezicht!!! en dat al vanaf de kerst, dus dit jaar geen klagen. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. We hebben er een op gedronken, nadat Tonny de mail had gestuurd.Nog een uur dan kun nen we weer genieten van het schaatsen!!! -
15 Februari 2010 - 12:43
Diane:
Hoi!
Goed om te horen dat alles goed gaat! Ik ben ook alweer twee weekjes terug uit Amerika, was echt leuk! Verder gaat hier ook alles prima hoor... Voor het weer zou ik wel ff naar jullie toe willen, ik ben de kou wel een beetje zat...
Liefs,
Diane -
15 Februari 2010 - 16:59
Tonnie:
Hoi Hans en Adrie,
Jammer genoeg gaat de kou niet aan ons voorbij. Ik zou wat het weer betreft graag met jullie willen ruilen. Gaat het carnaval ook aan jullie voorbij?
Geniet van de warmte.
Groetjes, Tonnie en.....Gerrit natuurlijk -
15 Februari 2010 - 21:24
Hennie En Ad:
Hans nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele gezonde jaren. De winterse kou mag van ons nu wel ten einde komen. -
16 Februari 2010 - 10:01
Ivonne En Jo:
Hoi Adrie en Hans
Een mooie lange winter hier - wel veel sneeuw moeten ruimen (50 cm). Spannende dagen in Duitsland meegemaakt op de zwijnenjacht / niets geschoten maar wel een paar keer met de auto een heuveltje afgegleden wat niet de bedoeling was. Ook de Nigereaanse manier van autorijden toegepast. Draaien om de as van de auto op een pas dat net zo breed was als de auto lang is. Dus toch nog wat praktisch opgestoken daar.
Groetjes maar weer Jo
08 Maart 2010 - 16:42
Marlies:
Hallo boris je kaart is aangekomen en gaat morgen mee naar school.
Groet luuk