Weer thuis
Door: Thuis
Blijf op de hoogte en volg Hans
05 September 2008 | Italië, Cattolica
Hallo allemaal,
Hierbij een eerste berichtje van leven na de grote vakantie. We zijn 2 weken geleden weer "thuis" gekomen in Lagos. Ik was er al weer een tijdje, maar Adrie en Boris hebben 8 weken vakantie gevierd in Nederland. Een terugkeer met weinig aanpassingsproblemen dit keer. Boris schakelde probleemloos over naar z'n vriendjes hier en de WII was natuurlijk meteen weer favoriet.
En ook Adrie pakte de draad meteen weer op. De regentijd begint ten einde te lopen, en hopelijk krijgen we een mooie zonnige periode. Enige ergernis op dit moment is dat onze internetverbinding erg slecht is, vandaar het weinige Skypen en email contact.
Ikzelf zit nu een paar dagen in Italie voor werk en vlieg zaterdag weer terug. Binnenkort meer.
Groet,
Hans
Groet,
Hans
07 September 2008 - 17:43
Lida:
Hoi Hans Adrie en Boris.
Fijn dat alles goed is en Boris het gelijk naar zijn zin heeft.De zomer hier is niet veel meer het lijkt wel herfst.Wel lekker voor jullie dat daar het weer beter word.De meiden zijn net een week naar school geweest en hebben het naar hun zin.Verder is hier alles oke en rustig.
Is Boris er klaar voor.Nog twee dagen en dan is ie echt jarig.Ik bel rond etenstijd wel even.Is zijn kaart op tijd aan gekomen?
Groetjes van Sjaak Lida Lorenza en valencia dikke poot van Bono -
08 September 2008 - 10:58
Ditta:
Hoera hoera en hoi,
Zo hier dan even een berichtje vanuit Kopenhagen. Boris van harte gefeliciteerd met je verjaardag (paps en mams natuurlijk ook), wij hopen dat je een hele gezellige dag hebt gehad. Hier alles oké, eindelijk....eindelijk ..morgen telefoon en internet (lijkt Nigeria wel)dus dan gaan we even bellen. Groetjes aan iedereen, houd je haaks!! liefs Ditta -
08 September 2008 - 14:27
Luuk Elting:
Hoi Boris, gefeliciteerd met je verjaardag. Nou willen we wel een gebakkie komen halen, maar helaas het vliegtuig is volgeboekt.
Heel veel plezier en als internet het weer doet zijn we benieuwd naar jullie verhalen.
Groetjes van Luuk en de rest van de familie -
08 September 2008 - 20:57
Willem En Marion:
hallo Afrikaantjes, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Boris.maak er een mooie dag van. -
13 September 2008 - 21:27
Geusje:
Hoi Hans, Adri en Boris,
De tijd vliegt voorbij. Toen we jullie gezien hebben waren jullie net terug in Nederland om de vakantie hier door te brengen en op dit moment zitten jullie al weer een aantal weken in Lagos. Weer een goede tijd gewenst en de hartelijke groeten, Jakob en Geusje van de Werfhorst