Vakantie - Reisverslag uit De Bult, Nederland van Hans Berghorst - WaarBenJij.nu Vakantie - Reisverslag uit De Bult, Nederland van Hans Berghorst - WaarBenJij.nu

Vakantie

Door: Hans Berghorst

Blijf op de hoogte en volg Hans

30 Juni 2008 | Nederland, De Bult

Hallo Allemaal,

Afgelopen zaterdag zijn we aangekomen in Nederland voor onze vakantie. Met een koffer vol kadootjes en veel zin om weer even lekker in ons huis in De Bult te zijn. Zaterdagmiddag/avond hadden we meteen een 40-jarige bruiloft en 's avonds ging het licht dan ook, vermoeid van de reis langzaam uit. Boris heeft bij Rowan geslapen en voor hem was het of hij niet weg is geweest, zo vertrouwd was het allemaal meteen. Vanmorgen hebben we hem naar voetbalkamp in Havelte gebracht, met 120 kinderen van 6 to 10 jaar een weekje voetballen, spelletjes doen en samen eten en slapen.
We hebben weinig echt programma de komende weken, lekker uitrusten en bezoekjes afleggen.
Iedereen die heeft gereageerd op onze weblog, bedankt!
Na de vakantie pakken we de draad weer op in Lagos.

Prettige vakantie,

Groeten, Hans

• 30 Juni 2008 - 22:22

Mitchell En Heleen:

Een hele fijne vakantie, rust ook lekker uit!!
    Kus van ons.

• 01 Juli 2008 - 08:42

Buurman Henk:

Het is weer gebeurd met de rust op de Bult Adrie Hans En Boris zijn weer terug Adrie heeft de was al weer buiten hangen vliegt als een mol door de tuin heen denkt dat ze alles in een dag moet doen Hans is al weer na de zaak in Meppel en Boris heeft echt vakantie Veel plezier op Costalabulta en geniet er van voordat je het weet is het 18 aug.

• 07 Juli 2008 - 08:05

Mike & Ruby:

Hoi familie !

Welkom thuis !
    wij wensen jullie een hele fijne vakantie op het " bultje "!!

Wat leuk om jullie na zo'n lange tijd weer gezien te hebben !!
    We vonden het heel gezellig !!

groetjes vanuit Hengelo
    ( en een lik voor Boris )

• 14 Juli 2008 - 13:01

Hallo lieve alledrie!
    Hoe is het om weer terug te zijn in ons vaderlandje? Ik vind het heerlijk! Iedereen weer zien en..samenwonen natuurlijk!
    Hebben jullie nog een gaatje om elkaar te zien? De weken vliegen voorbij, wanneer gaan jullie weer terug??
    Heel veel liefs, Bianca

• 22 Juli 2008 - 13:18

Janneke:

Hoi Adri en Boris want Hans zit alweer in Lagos denk ik net als Eric die is vanmorgen ook weer vertrokken, hoe is het ermee vermaken jullie je een beetje en ben je al klaar met shoppen.
    ik zal van de week een keertje bellen

groetjes janneke en de kids
    groetjes ook aan boris van gijs en marieke en pleun en nog bedankt voor je kaartje

• 25 Juli 2008 - 06:33

Hey schatties!
    Ik ga het weekend van 9 en 10 augustus o.a. naar mijn ouders. Dus ben ik in de buurt!! Komt het jullie uit dat ik dan effe langs kom wippen?? Voorkeur voor zaterdag of zondag?
    Dikke knuf!

• 03 September 2008 - 07:18

Bianca:

hoi lieve schatten! Ik had wel een nieuw bericht verwacht?! Hoe is het nu, weer terug in het verre Nigeria? Weer helemaal gesettled? Leuk je weer gezien te hebben Adrie!! En ik geniet volop van de kettingen! Super dankjewel!! Ook alles goed met Boris en Hans hoop ik?!
    Dikke kus, bianca